• ✓ Snabbt
  • ✓ Enkelt
  • ✓ Prisvärt
[email protected]

Kontakt

Vi på Kamagrabutiken är här för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar. Vi strävar efter att erbjuda bästa möjliga kundservice och vill att din upplevelse hos oss ska vara så smidig och positiv som möjligt. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om våra produkter, din beställning eller något annat som rör vår e-handelsbutik.

Här är några sätt att få kontakt med oss:

E-post: Du kan nå oss via e-post på [email protected]. Vi svarar på alla e-postmeddelanden så snabbt som möjligt, vanligtvis inom 2 arbetsdagar. För att kunna hjälpa dig snabbare, ange gärna ditt ordernummer och en detaljerad beskrivning av ditt ärende i ditt e-postmeddelande.

OBS: Våra mail har en tendens att gå till skräpkorgen eller inte komma fram om man mailar oss från en osäker leverantör som t.ex. Gmail, Hotmail, Outlook och Live. För säker kommunikation med oss, var god registrerera en gratis krypterad mail hos Protonmail.

Kontaktformulär: Alternativt kan du använda vårt kontaktformulär till höger. Fyll i dina kontaktuppgifter och en detaljerad beskrivning av ditt ärende, så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med dina frågor. Tack för att du väljer Kamagrabutiken!

Med vänliga hälsningar

Teamet på Kamagrabutiken